• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • Kazou Lokal

  Benieuwd welke lokale initiatieven er allemaal zijn? We lijsten er graag enkele op.

  On y va

  Antwerpen Noord

  van 1 juli tot en met 5 juli

  De On y va-vakantie gaat door in de Lagere School De Vlinders en op zoveel mogelijk pleinen en parken in de buurt van Antwerpen noord. Een hele week samen spelen in de wijk 2060 is het ideale recept voor dagen vol plezier.

  Samen met Huis van het Kind - Pothoek

  Inside Out!

  Asielcentrum Arendonk

  van 7 juli tot en met 13 juli

  Voor kinderen en jongeren die verblijven in het opvangcentrum te Arendonk. Onze vrijwilligers komen heel de week langs om de kinderen te animeren. Ze voorzien iedere dag een activiteitenprogramma voor alle kinderen en jongeren die willen deelnemen.

  Samen met Fedasil - Opvangcentrum Arendonk

  Asielcentrumvakantie

  Asielcentrum Alsemberg

  van 8 juli tot en met 14 juli en
  van 11 augustus tot en met 17 augustus

  Voor de kinderen en jongeren die in het asielcentrum verblijven. Onze vrijwilligers verblijven een week lang in het asielcentrum en zorgen voor een dagelijkse portie vakantie. Tijdens deze vakantie wordt er ook op daguitstap gegaan, kortom: een onvergetelijke week!

  Samen met Rode Kruis Opvangcentrum Alsemberg

  Puldercross

  Revalidatiecentrum Pulderbos

  van 14 juli tot en met 19 juli en
  van 4 augustus tot en met 9 augustus

  Voor kinderen en jongeren die verblijven in het Revalidatiecentrum van Pulderbos. Onze vrijwilligers verblijven een hele week in het revalidatiecentrum, waarbij ze animatie en spelmomenten voor de leefgroepen voorzien. In de voormiddag gaan ze langs bij de leefgroepen, in de namiddag krijgen kinderen de kans om aan te sluiten bij het activiteitenprogramma.

  Samen met Revalidatiecentrum Pulderbos

  Kazou 9 to 5

  van 15 juli tot en met 19 juli

  In de zomervakantie dompelen we een 30-tal kinderen (8-12j) met migratieachtergrond hélemaal onder in de wereld van Kazou. De deelnemers overnachten lekker in hun eigen bedje en komen elke dag van 9u tot 17u af voor gekke activiteiten, een thema, een kampdans, uitstapjes: alles erop en eraan! Op die manier krijgen ze een speels taalbad om de schoolvrije periode te overbruggen en leren ze Kazou kennen.

  Samen met Samen DiVers

  Kadévakantie

  Asielcentrum Linkeroever

  van 22 juli tot en met 26 juli

  Voor kinderen die in het asielcentrum verblijven. Onze vrijwilligers verblijven een hele week in het asielcentrum en voorzien elke dag een activiteitenprogramma voor de kinderen die willen meedoen.

  Samen met Rode Kruis Opvangcentrum Linkeroever

  Ziekenhuisvakantie

  Revalidatieziekenhuis Inkendael

  van 26 juli tot en met 4 augustus

  De kinderen die tijdens de week verblijven in het revalidatieziekenhuis krijgen hoog bezoek: Enkele monitoren zorgen elke dag voor een gevarieerd aanbod met activiteiten, zodat het kampgevoel helemaal tot bij hen komt.

  Samen met Revalidatieziekenhuis Inkendael

  Ziekenhuisvakantie

  UZ Leuven - Gasthuisberg

  van 27 juli tot en met 2 augustus

  Sommige kinderen en jongeren verblijven voor korte of langere tijd in het ziekenhuis. Onze monitoren zorgen gedurende de hele vakantie voor een echte Kazou-ervaring op maat van elke deelnemer. In de voormiddag heeft de moniploeg een overleg met de verpleegkundigen en gaan ze spelletjes spelen in de kamers. In de namiddag worden er activiteiten voorzien in de gemeenschappelijke speelruimte.

  Samen met UZ Leuven

  Kazourama

  Opvangcentrum Houthalen-Helchteren

  van 28 juli tot en met 2 augustus

  Een Kazouvakantie voor kinderen die in het opvangcentrum verblijven. Onze vrijwilligers verblijven een hele week in het centrum en voorzien elke dag een leuk activiteitenprogramma. Afsluiten doen we met een groot feest dat we samen met de kinderen organiseren voor het hele centrum.

  Samen met Rode Kruis Opvangcentrum Houthalen-Helchteren

  Zomerklap

  van 5 augustus tot en met 9 augustus

  De jongeren die deelnemen aan de zomerschool van Zomerklap vzw verblijven nog maar recent in België. Onder het motto ‘al spelend Nederlands leren’ voorzien onze monitoren aan het einde van de zomerschool een knaller van een speelweek.

  Samen met Zomerklap vzw

  Alles Kidz!

  Zeescouts Turnhout

  van 6 april tot en met 10 april

  Voor kinderen en jongeren uit maatschappelijk, kwetsbare milieus in de omgeving Turnhout. De vrijwilligers verblijven een hele week in de lokalen van de Zeescouts, waarbij de kinderen overdag langskomen en deelnemen aan het activiteitenprogramma. Op donderdag staat vast de verassingsuitstap gepland.