• 0 Mijn Kazou

  Er werd geen profiel met het opgegeven e-mailadres en/of wachtwoord teruggevonden. Probeer opnieuw of klik op 'Wachtwoord vergeten?'. Opgelet: profielen uit onze vorige website (vakanties t.e.m. paasvakantie 2017) zijn niet meer bruikbaar.


  Loading...
  uitloggen
 • VEELGESTELDE VRAGEN

  Wie krijgt er een Kazoukrant?
  Alle CM-leden met kinderen tussen de 7 en 16 jaar krijgen automatisch een krant. 17-18 jarigen ontvangen ook een krant indien ze de afgelopen 2 jaar mee geweest zijn met Kazou.

  Is de Kazoukrant bij jou nog niet aangekomen?
  Onze excuses hiervoor. Soms duurt de verzending wat langer of loopt er toch iets fout. Sowieso staat alle informatie en het volledige aanbod op www.kazou.be. Wil je graag de kranten online doorbladeren? Dat kan hier.

  Hoe boek je samen met je vrienden?

  • Iedere ouder maakt een eigen "Mijn Kazou"-profiel aan en voegt zijn eigen kind(eren) toe aan dat profiel.
  • Bij de start van je boeking klik je op je favoriete vakantie en geef je aan hoeveel plaatsen dat je nodig hebt (max. 6 personen). Op dat moment blokkeert ons systeem deze plaatsen voor jou en heb je 10 minuten per persoon om rijksregisternummer, opstapplaats en eventuele extra vragen in te geven.
  • Je geeft dan je kind(eren) op én je vriend(jes) door het rijksregisternummer in te geven.

  Mag ik bij andere verbonden een vakantie boeken?
  Ja, je mag zelf kiezen met welk verbond je meegaat. We kiezen er voor om ons aanbod zo breed mogelijk te maken over de verbonden qua bestemming en data. Wanneer de vakantie boekbaar wordt kan je ze online en telefonisch boeken. Je kan ook op de website zoeken op opstapplaats. Zo krijg je het volledige aanbod van in je buurt/opstapplaats.

  Wat als je meerdere vakanties wil boeken?
  Met de boekingsstart kan je inderdaad slechts één vakantie boeken. Zo kunnen we eerst iedereen de kans geven om één vakantie te krijgen. Alle boekingen die je na je eerste vakantie doet tijdens de boekingsstart komen op de reservelijst. Je kan wel bij deze boekingen aangeven of je interesse hebt in een tweede, derde of vierde vakantie. Zo weten we of je meerdere vakanties wil doen en kunnen we je contacteren. Vanaf woensdag 18/01 om 14u staan we wel extra boekingen toe.

  Mag er afgeweken worden van de leeftijd van de vakanties?
  Ja, we staan een uitzondering in leeftijd toe omwille van broer/zus en vrienden/klasgenoten. We raden wel aan om mee te gaan met de jongste leeftijd, omdat dit het minste problemen geeft qua begeleidingsstijl en vakantieprogramma.

  Kind van gescheiden ouders:
  Kind kan slechts onder één profiel staan. De regel is dat indien discussie we het kind onder het profiel houden van het gezinshoofd (zoals bekend bij CM).

  Wij hebben samen ingeschreven, maar zitten wij nu ook zeker in dezelfde ploeg en slapen wij op dezelfde kamer?
  Kamer- en groepsverdeling gebeuren ter plaatse, waar de monitoren zoveel als mogelijk rekening houden met de wensen van de deelnemers. Jongens en meisjes slapen apart.

  Waarom staan er geen telefoonnummers van de verbonden bij de vakanties op de vakantiedetailpagina?
  Telefoonnummers verschijnen pas wanneer de vakanties boekbaar worden. Vanaf die moment kan je ook telefonisch boeken.

  Ik heb nog geen bevestigingsmail gekregen van mijn vakantie.
  Controleer of het emailadres correct is. Kijk ook of de mail niet in de spamfolder is toegekomen is.